Email: contact@eenzakelijkewebsite.nl | Bel ons: 020-3543283

Boekhoudreview.nl actie

Boekhoudreview.nl actie

U bent een startende ondernemer en wilt gelijk goed beginnen met een goed boekhoudpakket. Of u zit in de groeifase, doet zelf de boekhouding met Excel sheets, maar wilt dit beter aanpakken met goede software. Een verstandige, maar vaak kostbare keuze. Daarom bieden wij u in samenwerking met Boekhoudreview.nl een blijvende korting van €10,- per maand aan op uw website bij Een Zakelijke Website.

Het aanbod

Wij ontwerpen geheel kosteloos een website voor uw bedrijf. Hiertoe maken wij gebruik van de modernste technieken. Uw website zal goed vindbaar zijn in Google, zich aanpassen aan het formaat van het scherm van de bezoeker (mobielvriendelijk) en u kunt uw website eenvoudig zelf beheren via het gebruiksvriendelijke beheersysteem. Als u tevreden bent over het ontwerp, betaalt u slechts €29,- per maand voor de hosting, support, onderhoud en de websitenaam bij een tweejarig contract.

Meer informatie

Meer informatie over het aanbod kunt u vinden op deze pagina over het starterspakket. Geef bij de offerteaanvraag aan dat u gebruik wilt maken van de Boekhoudreview.nl korting, en de kosten zullen €29 per maand bedragen, in plaats van €39.

Over Een Zakelijke Website

Eenzakelijkewebsite.nl is een totaaloplossing voor complete websites en webshops. Sinds 2006 is Een Zakelijke Website succesvol in het bouwen en onderhouden van complete websites en webshops voor het Nederlandse bedrijfsleven. De werkwijze kenmerkt zich door korte lijnen, kwaliteit, persoonlijk contact en succesvolle online producten.

We dachten dat een goede website een fortuin zou kosten en een hoop gedoe zou zijn. Maar Een Zakelijke Website bewees het tegendeel.

Strategische samenwerking

Eenzakelijkewebsite.nl bestaat uit een team van specialisten en freelancers. Hierdoor kunnen wij naast onze totaaloplossingen een uitgebreid pakket online diensten aanbieden die worden ondersteund door een van de grootste websitebouwers van Nederland. Wilt u bijvoorbeeld naast een website ook visitekaartjes, flyers of zelfs een hele huisstijl laten ontwerpen? Geen enkel probleem!

Een Zakelijke Website heeft ons niet alleen geholpen met onze website, maar heeft ons van een compleet nieuwe huisstijl voorzien.

Eerlijkheid duurt het langst

U heeft geen zin in lange wollige gesprekken over de kracht van Internet. U zit ook niet te wachten op dure consultants die u gaan vertellen wat voor website u nodig heeft. Een Zakelijke Website ook niet. Met uw aanwijzingen en onze webdesignkennis bouwen wij een website voor u die er goed uitziet, prettig werkt en uw bezoekers aanspoort om contact met u op te nemen. Direct goed!

Je kan op ze rekenen. Je kunt mij van alles wijsmaken over websites, maar Een Zakelijke Website heeft mij alles eenvoudig uitgelegd en mij een hoop kosten bespaard.

Meer Informatie Nodig?

Email:
Bel ons: 020-3543283
© copyright eenzakelijkewebsite.nl 2017