Gratis website

U bent recent een bedrijf, een vereniging of stichting begonnen of u heeft reeds vele jaren een bedrijf, echter op het internet wordt u nog niet goed gevonden vanwege het ontbreken van een website of het niet voldoen van uw website aan de hedendaagse eisen. Een Zakelijke Website is het Nederlandse webbureau dat kwalitatief hoogwaardige websites maakt tegen de scherpste prijzen.

Website nodig voor uw bedrijf?

Een Zakelijke Website heeft vele honderden websites gemaakt. Als bedrijf dient u tegenwoordig ook op het internet kenbaar te zijn. Dat kan, afhankelijk van uw wensen, variëren van een relatief eenvoudige website met contactgegevens, portfolio, afbeeldingen, foto’s en wat uitleg over het bedrijf, tot wat meer ingewikkelde websites zoals een webshop.

Voortaan kunt u namelijk zelf op zeer eenvoudige wijze een plaatje, pagina, of tekstverandering doorvoeren op uw eigen website. Computer- of programmeerkennis is absoluut niet nodig, vanwege het makkelijke beheersysteem dat inbegrepen zit bij alle websites die Een Zakelijke Website maakt.

De websites voldoen aan de modernste technieken en ook opties om hoog in Google en andere zoekmachines te komen, zitten standaard inbegrepen in het beheersysteem. Bezoekersaantallen inzien, en meten zit ook standaard inbegrepen. De website wordt veelal, afhankelijk van uw wensen, uiterlijk binnen 1 week opgeleverd.

39 euro per maand

Het ontwerp van de website, het beheersysteem en het online zetten van de website is geheel gratis bij een tweejarig contract. Ja, u leest het goed, de website is gratis! Ontdek de vele standaard opties behorende bij de gratis website.

Zoals bij ieder ander bedrijf betaalt u hosting, en een stukje voor de websitenaam. U betaalt bij Een Zakelijke Website niets voor het ontwerpen en online zetten van de website. U betaalt alleen voor de hosting en websitenaam iedere maand een bedrag van 39 euro excl. btw.

Eventuele uitbreidingsopties

In principe is de gratis website uitgerust met alle wenselijke punten, en gebruikersgemakken voor een website. Mocht u eventuele uitbreidingen van de website wensen is dit altijd mogelijk en wordt doorgevoerd tegen een klein extra bedrag. Vraag geheel gratis een vrijblijvende offerte aan.

Website zelf aanpassen

Een website dient te worden onderhouden en van tijd tot tijd van actuele informatie te worden voorzien. U kunt voortaan zelf uw website beheren. Pas zelf teksten, foto’s en afbeeldingen, pagina’s aan zonder technische kennis nodig te hebben van websites. Het beheerpaneel is zeer gebruiksvriendelijk. Heeft u geen tijd of zin om uw website zelf te beheren? Geen probleem. Het team van Een Zakelijke Website helpt u geheel gratis. Ook voor het toevoegen van teksten en afbeeldingen.

Heeft u al een website?

Heeft u reeds een website, ook dit is geen enkel probleem. Een Zakelijke Website maakt ook in dit geval geheel gratis de website voor u op.

Eén adres

Eenzakelijkewebsite.nl zorgt voor uw website, websitenaam, webhosting, en mailadres(sen). Kortom één aanspreekpunt, één adres. Nog geen logo of visitekaartje? Ook dat kan het team van Een zakelijke website voor u verzorgen.

Stappenplan

1. Informatie aanvragen
2. Een collega neemt contact met u op, om uw wensen te bespreken
3. Website op maat gemaakt (gratis ontwerp 100% tevredenheidsgarantie)
4. Zelf beheren van uw website (website online met beheerpaneel zelf teksten, pagina’s en foto’s toevoegen)
5. Altijd gratis hulp (gratis hulp indien gewenst bij het toevoegen van teksten, foto’s, mails etc.)

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of visitekaartjes ontwerp op onze contactpagina.

Locatie & Route

Kees van Baarenlaan 16

2132 KZ Hoofddorp

Offerte aanvragen
<