Starterspakket: de totaaloplossing voor starters

Met ons starterspakket helpen wij startende ondernemers aan een professionele website, zonder dat u hiervoor diep in de buidel hoeft te tasten. Wij bieden u een totaaloplossing tegen een aantrekkelijke prijs: €39 per maand. En speciaal voor starters: zonder opstartkosten bij een tweejarig contract.

<strong>Starterspakket:</strong> de totaaloplossing voor starters

De volgende opties zijn standaard inbegrepen bij het starterspakket:

Gratis websiteontwerp

Gratis websiteontwerp

Speciaal voor starters ontwerpen wij uw website gratis. Met onze unieke formule verrassen wij u met uw unieke websiteontwerp, zonder hier de hoofdprijs voor te rekenen.

Gemaakt voor desktop, tablet en mobiel

Gemaakt voor desktop, tablet en mobiel

Gemiddeld zal meer dan de helft van uw bezoekers uw website bekijken op een smartphone of tablet. Wij maken voor u een responsieve website: uw website past zich aan het beeldscherm aan. Ook op mobiel en tablet ziet uw website er perfect uit.

Geoptimaliseerd voor Google

Geoptimaliseerd voor Google

Wij zorgen dat het u aan niets ontbreekt om hoog te scoren in Google. Wij zorgen er bij het ontwerpen van uw website voor dat uw website geoptimaliseerd is voor Google. Daarnaast doen wij een periodieke SEO check. Wij geven u, als u dat wilt, zelfs tips over hoe u uw websiteteksten kunt verbeteren voor de vindbaarheid in Google.

Locatie & Route

Kees van Baarenlaan 16

2132 KZ Hoofddorp

Offerte aanvragen
<