Hieronder vindt u enkele voorbeelden van ons werk. Wij werken veel voor tussenpersonen en grote bedrijven waardoor wij een groot deel van ons werk helaas niet trots kunnen tonen op onze website. De wensen van onze klanten gaan voor. Met onderstaande impressie hopen wij u toch een goed beeld te kunnen geven van wat u van ons kunt verwachten.

Schoorsteenveegbedrijf

Schoorsteenveegbedrijf

Voor RWS Schoorsteenvegers hebben wij een website binnen ons starterspakket ontworpen. Het bedrijf wilde met hun website direct een goede eerste indruk maken. Overzichtelijkheid en vertrouwen uitstralen waren de belangrijkste kernpunten.

Catering in Zeeland

Catering in Zeeland

Voor Catering in Zeeland hebben wij een website op maat ontworpen. De website draait om drie barbecuepakketten, waarbij één van de pakketten een "zelf samenstellen" pakket is, waarvoor wij een aparte module hebben ontworpen.

Zeevruchten import en export

Zeevruchten import en export

Voor een import- en exportbedrijf in zeevruchten hebben wij een website op maat ontworpen. Hier ziet u een eerste voorstel voor de hoofdpagina.

Hypotheekadviesbureau

Hypotheekadviesbureau

Voor een hypotheekadviesbureau hebben wij een website binnen ons starterspakket ontwikkeld. Belangrijk was: niet teveel poespas en een zakelijke uitstraling.

Telecomprovider

Telecomprovider

Voor een internationale telecomaanbieder hebben wij een website op maat ontworpen. Aan de hand van hun bestaande logo en huisstijl is de website ontworpen, met als kernwoorden: betrouwbaar, overzichtelijk, strak en modern.

Zeevruchten import en export

Zeevruchten import en export

Voor een import- en exportbedrijf in zeevruchten hebben wij een website op maat ontworpen. Hier ziet u de "over ons" pagina.

Locatie & Route

Kees van Baarenlaan 16

2132 KZ Hoofddorp

Offerte aanvragen
<